Ontwerp uitwerkingsplan Oppe Brik ter inzage

Logo Beesel

Overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening maken wij bekend, dat met ingang van 7 juli 2016 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-uitwerkingsplan woongebied Oppe Brik. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk zienswijzen inbrengen.

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op het gebied dat ongeveer begrensd wordt door de straten Oppe Stein, Keulseweg, Mariastraat en Greswarenstraat. Het uitwerkingsplan maakt de bouw mogelijk van drie compacte appartementengebouwen met elk 28 levensloopbestendige, duurzame appartementen in een parkachtige omgeving. Daarnaast maakt het mogelijk 36 grondgebonden, duurzame woningen te bouwen, vrijstaand of in blokken van 2 woningen. Het ontwerp- uitwerkingsplan bestaat uit een verbeelding met regels en een toelichting.

U kunt het ontwerp-uitwerkingsplan digitaal raadplegen via www.beesel.nl >inwoners >Bouwen en wonen >Bestemmingsplannen >ter inzage liggende bestemmingsplannen, of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer F. Tegels van de afdeling Grondgebied. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer van de Klantenbalie van de gemeente 077 - 4749292.

Beesel, 27 juni 2016

Naar boven