Ontwerp bestemmingsplan en geurverordening Keizersdijk 78a:

Logo Strijen

Burgemeester en wethouders van Strijen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Keizersdijk 78a en de bijbehorende stukken (inclusief geurverordening) vanaf maandag 4 juli 2016 voor een periode van 6 weken (dus tot 15 augustus 2016) ter inzage liggen.

 

Het ontwerp bestemmingsplan (en geurverordening) is opgesteld om het realiseren van een kleinschalige paardenhouderij/pensionstal en de bouw van een vervangende bedrijfswoning op het perceel Keizersdijk 78a in Strijen mogelijk te maken. Voor deze ontwikkeling is tevens een overeenkomst over grondexploitatie (artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening) gesloten.

 

U kunt het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken op werkdagen tijdens openingstijden inzien bij het bureau Ruimtelijke Ordening, Wonen en Milieu in het gemeentehuis (Waleplein 2 in Strijen). Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. U kunt het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken ook raadplegen via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl, onder NL.IMRO.0617.bpKeizersdijk78a-on01. Nadere informatie kunt u vinden op onze website: www.strijen.nl, onder wonen & leven, bouwen & verbouwen, bestemmingsplannen, Keizersdijk 78a.

 

Een ieder wordt gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken in te dienen bij de gemeenteraad van Strijen, postbus 5881, 3290 EA Strijen. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw L. Bos (telefoonnummer 088-6471251) of mevrouw

A.H. Rotscheid (telefoonnummer 088-6471228). Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

 

Strijen, 1 juli 2016

burgemeester en wethouders van Strijen,

namens hen,

het hoofd van de sector Wonen en Werken;

J. de Pee

Naar boven