Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Verlengde Houtweg 10

Logo Laren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan ‘Verlengde Houtweg 10’ (NL.IMRO.0417.BpVerlengdeHoutweg-On01) ter visie ligt.

Het plan

Het perceel ligt aan de Westerheide tussen Verlengde Houtweg en Grintbank te Laren. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling voor het gelijknamige perceel. Met het plan wordt met name geregeld dat het bouwvlak enigszins naar het zuiden verschoven mag worden.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 1 juli 2016 gedurende zes weken ter visie bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier op afspraak terecht (tel. 14035). Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter visie liggen kan een ieder een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Laren, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Verlengde Houtweg 10’.

Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient, binnen de termijn van de ter visie liggen, een afspraak te worden gemaakt met de heer R. de Graauw van de BEL Combinatie, telefoonnummer 14035. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven