ONTWERP OMGEVINGSVERGUNNING “Borsels Buiten, gedeelte Halsweg 4A, 2016”

Logo Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het volgende bekend. Vanaf 30 juni 2016 t/m 10 augustus 2016 ligt het ontwerp besluit “Borsels Buiten, gedeelte Halsweg 4A, 2016” voor iedereen ter inzage.

Inhoud project

Het project waarvoor vergunning is aangevraagd betreft het verbouwen van de stal tot depot en werkplaats ten behoeve van het bevrijdingsmuseum, het bouwen van een werkplaats met kantoor ten behoeve van een aannemersbedrijf, het bouwen van een paardenstal en het gebruiken van het terrein als parkeerplaats voor touringcars.

Activiteiten omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Borsele hebben, gelet op artikel 2.1

van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het voornemen om

medewerking te verlenen aan bovengenoemd project door middel van

het verlenen van een omgevingsvergunning voor:

• Bouwen

• Afwijken van het bestemmingsplan

Inzage

U kunt het ontwerp besluit via www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad “Bestemmingsplannen”. Vul dan in het venster “ID” de identificatiecode van het ontwerp besluit in. De code van dit ontwerp besluit is:

NL.IMRO.0654.OVNDHW4A2016-0001. Daarnaast ligt het ontwerp besluit samen met de bijbehorende stukken ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. U kunt de stukken ook bekijken op de gemeentelijke website via www.borsele.nl.

Het is mogelijk dat de gemeente tijdens de termijn van terinzagelegging nog aanvullende relevante stukken en gegevens over dit project ter inzage legt.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze, verzoeken wij u om uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. De afdeling is bereikbaar op (0113) 238425.

Heinkenszand, 29 juni 2016

 

Naar boven