Bekendmaking voornemen tot onttrekking aan de openbaarheid van de Akkersteeg

Logo Ommen

Burgemeester en wethouders van Ommen maken bekend voornemens te zijn om de Akkersteeg te Ommen, gelegen tussen de Hessenweg West en Bossteeg, conform artikel 9 van de Wegenwet aan de openbaarheid te onttrekken. Deze maatregel hangt samen met het feit dat de Akkersteeg na reconstructie van het knooppunt N48/N340 een doodlopende weg wordt en thans, vooruitlopend hierop, reeds in gebruik is genomen als landbouwgrond.

Het ontwerpbesluit en de overige daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 30 juni 2016 tot 12 augustus 2016 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis.

Gedurende deze termijn van inzage kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. U kunt uw zienswijze schriftelijk of mondeling doorgeven. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 7770 BA Ommen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de Publieksdienst, telefoon 14 0523. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Ommen, 28 juni 2016

Naar boven