Bestemmingsplan en omgevingsvergunning Nieuwe Erven 40 en Nieuwe Erven 40a te Liempde

Logo Boxtel

Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat het bestemmingsplan Nieuwe Erven 40 te Liempde op 15 december 2015 door de gemeenteraad van Boxtel is vastgesteld.

Door het college van burgemeester en wethouders is aansluitend op dit raadsbesluit besloten de gevraagde omgevingsvergunning voor het bouwen van 2 vrijstaande woningen te verlenen.

Inzage

Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO,0757.NweErven40-VST1.

Daarnaast liggen het plan en de omgevingsvergunningen met ingang van vrijdag 22 januari 2016 voor zes weken ter inzage in het gemeentehuis, ingang Markt. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag ook van 17.00 tot 19.30 uur. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 65 52 49 of via e-mail afdeling.ro@boxtel.nl.

Beroep

Het bestemmingsplan heeft samen met de omgevingsvergunningen de coördinatieprocedure ex artikel 3:30 Wet ruimtelijke ordening doorlopen. Hierdoor staat tegen de besluiten tegelijkertijd beroep open. Omdat er geen zienswijzen tegen het plan zijn ingediend kunnen alleen zij die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, tot en met vrijdag 4 maart 2016 beroep instellen. Dit beroep kunt u sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

De besluiten tot vaststelling van het bestemmingsplan, de verleende omgevingsvergunningen en de ontheffing treden in werking daags na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van de besluiten niet. Om de inwerkingtreding te schorsen, moet u naast het beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. In dat geval treden de besluiten niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Wetgeving

Op deze bekendmaking is onderstaande wetgeving van toepassing. Let op! De link naar de wetgeving hebben wij gemaakt op 19 januari 2016. Als u op de link klikt krijgt u de tekst te zien zoals deze op 19 januari 2016 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgelgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden

Van toepassing op deze bekendmaking is:

-Wet ruimtelijke ordening, artikel 3:30

Naar boven