Ontwerp bestemmingsplan Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst ter inzage

Logo Wassenaar

Het ontwerp bestemmingsplan Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst ligt vanaf donderdag  23 juni gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Klanten Contact Centrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Het plan is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.wassenaar.nl onder plannen en projecten\bestemmingsplannen\bestemmingsplannen in procedure.

 

Het plan maakt (deels vervangende) nieuwbouw en landschappelijke herinrichting mogelijk op het perceel van de dierenhospitaal en ambulancedienst te Oosterbeek 5.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen tegen dit ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL, Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 14070 (toets alleen deze vijf cijfers).

Indiening van zienswijzen is in beginsel een voorwaarde om beroep in te kunnen stellen als besluiten zijn vastgesteld.

 

Burgemeester en wethouders van Wassenaar

 

Wassenaar, juni 2016

 

[

Naar boven