BEKENDMAKING

Logo Sint Anthonis

Definitief besluit omgevingsvergunning voor het wijzigen van een eerder verleende vergunning voor een varkensstal, het intrekken van een eerder verleende bouwvergunning, het veranderen van de inrichting (oprichtingsvergunning), handelen in s trijd met regels ruimtelijke ordening en handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden op de locatie ’t Zand 2 te Westerbeek

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1, lid 1, sub c. juncto artikel 2.12, lid 1, sub a. onder 3° van de Wabo vergunning verlenen voor de activiteit afwijking bestemmingsplan, op grond van artikel 2.1, lid 1 sub a. van de Wabo voor de activiteit bouwen en op grond van artikel 2.1, lid 1 sub e. van de Wabo voor de activiteit milieu voor het uitbreiden van een agrarisch bedrijf op het perceel ’t Zand 2 te Westerbeek.

De voorgenomen uitbreiding past niet binnen de planvoorschriften van de bestemmingsplannen “Buitengebied 2000” en “Buitengebied Sint Anthonis 2013”. Het project kan gerealiseerd worden middels toepassing van bovenstaande afwijkingsbevoegdheid.

Het definitief besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 22 juni 2016 tot en met 2 augustus 2016 ter inzage in het gemeentehuis, balie Vergunningen. Ook kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-code: NL.IMRO.1702.8OMVtzand2-VA01).

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld door:

  • -

    belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend;

  • -

    belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest;

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Oost Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch of digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/ (DigiD noodzakelijk).

Het besluit treedt in werking op 3 augustus 2016 tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te ’s-Hertogenbosch.

Dit verzoek kan alleen gelijktijdig of na het instellen van beroep worden ingediend.

Sint Anthonis, 14 juni 2016

Naar boven