Vastgesteld wijzigingsplanBiddinghuizen – Zeebiesweg 32

Logo Dronten

artikel 3.6 lid 1 sub a Wro

Het college van Dronten maakt bekend dat het vastgestelde wijzigingsplan Biddinghuizen – Zeebiesweg 32ter inzage ligt. Het plangebied betreft het perceel Zeebiesweg 32 te Biddinghuizen. Het wijzigingsplan maakt uitbreiding mogelijk in verband met een ligboxenstal.

U kunt de betreffende stukken van 23 juni 2016 tot en met 4 augustus 2016 tijdens openingstijden inzien bij:

•de publieksbalie van het gemeentehuis;.

het gehele plan is ook beschikbaar op www.dronten.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u:

  • -

    tijdig een zienswijze hebt ingediend bij het college van Dronten;

  • -

    belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij het college van Dronten in te dienen.

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u – tijdens de beroepstermijn – een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 22 juni 2016.

Het college van Dronten,

secretaris, R. Kool

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge.

Naar boven