Ontwerpbestemmingsplan ‘Oostdijk, 1e wijziging’, Reimerswaal

Logo Reimerswaal

Algemeen

Gelet op het bepaalde in artikel 3.9a, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders bekend dat van donderdag 21 januari 2016 tot en met woensdag 2 maart 2016 het ontwerpbestemmingsplan ‘Oostdijk, 1e wijziging’ (wijzigingsplan ex artikel 3.6, lid 1, onder a Wro) ter inzage ligt. Het ontwerpwijzigingsplan met planidentificatienummer NL.IMRO.0703.04OoBPKom1W-on01 is te raadplegen op de website van de gemeente Reimerswaal, www.reimerswaal.nl. U kiest aan de rechterzijde onder ‘Snel naar’ voor ‘Bestemmings- en ruimtelijke plannen’. Vervolgens klikt u op de plannen van Oostdijk. Daar vindt u onder ‘Bestemmingsplan Oostdijk, 1e wijziging’ de stukken van het ontwerpwijzigingsplan. Het ontwerpwijzigingsplan ligt tevens ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen.

Beschrijving plangebied en omschrijving doel en inhoud bestemmingsplan

Op de voormalige basisschoollocatie aan de Vreijenpolderstraat 4 in Oostdijk is de bouw van drie woningen voorzien. Voor deze locatie heeft Zeeuwse Projectbouwmij Fraanje B.V. een plan ontwikkeld. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Oostdijk, 1e wijziging’ is opgesteld om deze ontwikkeling planologisch-juridisch mogelijk te maken. Middels dit wijzigingsplan wordt de maatschappelijke bestemming omgezet naar een woonbestemming. De toelichting bij het ontwerpwijzigingsplan geldt als onderbouwing voor de haalbaarheid van het plan.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijke of mondelinge zienswijzen omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan ons college (Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen). Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw Van den Dikkenberg. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Ons college zal bij vaststelling van het wijzigingsplan tevens een besluit nemen op de ingebrachte zienswijzen.

Contactpersonen

Voor eventueel gewenste nadere informatie over het ontwerpwijzigingsplan kunt u contact opnemen met mevrouw Van den Dikkenberg van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 14 0113.

Kruiningen, 20 januari 2016

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal

ir. J. Gideonse

Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven