Ontwerp-paraplubestemmingsplan ‘Cultureel erfgoed Wassenaar, panden en objecten en archeologisch erfgoed’, Wassenaar

Logo Wassenaar

Het college van Burgemeester en wethouders heeft het ontwerp-paraplubestemmingsplan “Cultureel erfgoed Wassenaar, panden en objecten en archeologisch erfgoed” vrijgegeven voor de start van de bestemmingsplanprocedure als bedoeld in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Met dit ontwerp-bestemmingsplan wil de gemeente de cultuurhistorische waarden van circa 500 panden en objecten en de archeologische waarden in de bodem van Wassenaar beschermen.

Wanneer en hoe kunt u reageren?

Gedurende zes weken, vanaf 16 juni t/m 28 juli 2016, ligt dit ontwerp paraplubestemmingsplan voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45 te Wassenaar. Het bestemmingsplan is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.wassenaar.nl

 

 

Gedurende de genoemde termijn dat het ontwerp-plan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen tegen dit ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL, Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage legging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer via tel. 14070 (toets alleen deze vijf cijfers).

Burgemeester en wethouders van Wassenaar

 

Naar boven