Ontwerp uitwerkingsplan “Noorderhaven, veld 19 woningen”, gemeente Zutphen

Logo Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 16 juni 2016 bij het loket van de gemeente Zutphen, 's Gravenhof 2, voor een ieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Uitwerkings plan “ Noorderhaven, veld 1 9 woningen

Binnen het moederplan Noorderhaven is de bouw van woningen mogelijk. De woningen kunnen alleen gerealiseerd worden als er op grond van het moederplan een uitwerkingsplan wordt gemaakt. Voorliggend uitwerkingsplan laat de invulling van veld 19 zien, passend binnen de gestelde kaders. Het plan voorziet in de bouw van max. 25 woningen.

Plangebied

Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de Dreef (met aan de overzijde kantoren). Aan de noordoostzijde wordt veld 19 begrensd door de Overweg. De spoorovergang ter plekke is afgesloten. Aan de zuidzijde van veld 19 ligt veld 18. Veld 18 en 19 worden (als stedenbouwkundige eenheid) door middel van een weg en een groenstrook aan de westzijde gescheiden van de velden 14 en 16 van het plan Noorderhaven.

Z ienswijzen

Een ieder kan op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging, van16 juni 2016 tot en met 27 juli 2016, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het bovengenoemde uitwerkingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 41, 7200 AA Zutphen, onder vermelding van zaaknummer 83259. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Ruimte Economie Duurzaamheid, telefoonnummer 14 0575.

Plan inzien

Het ontwerp uitwerkingsplan “Noorderhaven, veld 19 woningen” kunt u inzien in het stadhuis, bij het Loket, ’s Gravenhof 2 te Zutphen. Het plan is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl/plannenterinzage. Ook is het ontwerp uitwerkingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.UPNoorderhavVeld19-on01

De bestanden van het ontwerp uitwerkingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.UPNoorderhavVeld19-on01

Zutphen, 15 juni 2016

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven