Kennisgeving Ontwerpbestemmingsplan zelfbouwkavels Cor Hermusstraat, Amsterdam

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend.

 

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 19 mei 2016 het ontwerpbestemmingsplan zelfbouwkavels Cor Hermusstraat vrijgegeven voor terinzagelegging.

 

Bestemmingsplan

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan zelfbouwkavels Cor Hermusstraat is gelegen in Slotervaart, stadsdeel Nieuw-West. Het plangebied van het bestemmingsplan betreft de gronden op de hoek van de Cor Hermusstraat met de Louis Bouwmeesterstraat. In het plangebied staat een oude gymzaal. Er wordt met het bestemmingsplan beoogd, ter plaatse van deze gymzaal en aangrenzende groenstrook, de ontwikkeling van twee woningen mogelijk te maken.

 

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van donderdag 9 juni 2016 tot en met 20 juli 2016 ter inzage op:

 

Het Stadsloket Nieuw-West, Osdorpplein 1000, Amsterdam. Bel voor openingstijden, 14 020 of kijk op www.nieuwwest.amsterdam.nl.

 

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is: NL.IMRO.0363.F1522BPSTD-OW01.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij gemeenteraad van Amsterdam. Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunnen worden ingebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam, per adres: de directeur van Ruimte & Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan contact worden opgenomen met de heer K. Vreeker, Ruimte & Duurzaamheid, team Nieuw-West, telefoonnummer 14 020.

 

Amsterdam, 8 juni 2016, burgemeester en wethouders

 

mr. A.H.P. van Gils

secretaris

 

mr. E.E. van der Laan

burgemeester

Naar boven