Ontwerp bestemmingsplan Reconstructie N274

Logo Onderbanken

Rubriek: wet- en regelgeving

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 9 juni 2016 gedurende een periode van zes weken het ontwerp bestemmingsplan "Reconstructie N274" ter inzage ligt.

Plangebied

Het bestemmingsplan "Reconstructie N274" heeft betrekking op het tracégedeelte van de N274 tussen de nieuwe Buitenring ter hoogte van Schinveld en de grens met Duitsland. Het bestemmingsplan is nodig om een aantal maatregelen aan dit weggedeelte te kunnen doorvoeren. De te treffen maatregelen zijn bedoeld om het verkeer, als gevolg van de aanleg van de Buitenring Parkstad Limburg, op de N274 veilig en adequaat af te kunnen wikkelen. De reconstructie van de N274 leidt opzichzelfstaand niet tot meer verkeer.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan als ook de onderliggende stukken kunnen gedurende de termijn van tervisielegging in het gemeentehuis te Schinveld worden ingezien (melden bij de receptie).

U kunt het ontwerpplan ook inzien via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0881.BPN274-ON01

De plandata kunt u vinden via: http://roplandata.nl/plandata/Onderbanken/STRI2006_onderbanken/ NL.IMRO.0881.BPN274

Het ontwerp wijzigingsplan is tevens raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.onderbanken.nl>wonen, werken en leven>wonen en bouwen> bestemmingsplannen>Ontwerp Reconstructie N274.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 20 juli 2016) kan eenieder naar keuze of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze (let op: niet per email) kan gezonden worden aan de gemeenteraad, Postbus 1090, 6450 CB te Schinveld. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, mevr. W. Smeets, telefoon 045-5278750.

Inloopsessie

Medio juni 2016 zal een inloopmoment plaatsvinden waar belangstellenden inzicht kunnen krijgen en vragen kunnen stellen over de voorgenomen plannen van het project ‘Reconstructie N274 Onderbanken in Schinveld’.

Via (sociale)media zal datum, tijdstip en locatie voor dit inloopmoment kenbaar worden gemaakt via: www.limburg.nl/N274 www.onderbanken.nl www.facebook.com/N274 en de gemeentelijke pagina in het Onderbanken Journaal.’

Schinveld, 8 juni 2016

Burgemeester en wethouders van Onderbanken

Naar boven