Staatscourant van het Koninkrijk der Nederlanden

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
AlkmaarStaatscourant 2016, 30184Overige mededelingen aan het wegverkeerVerkeersmaatregelen tijdens Kaeskoppenstad 2016

Logo Alkmaar

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat in verband met Kaeskoppenstad 2016 van donderdag 09 juni tot en met maandag 13 juni 2016 de navolgende verkeersmaatregelen van kracht zijn:

 

Donderdag 09 juni van 10:00 tot maandag 13 juni 10:00 uur:

Parkeerverbod aan beide zijden van het Verdronkenoord vanaf de Eenhoornsbrug richting Kapelsteeg

 

Vrijdag 10 juni van 18.00 uur tot zondag 12 juni 20.00 uur:

Parkeerverbod (ook voor vergunninghouders) en gesloten verklaring voor alle verkeer m.u.v. voetgangers (bord C1) aan beide zijden van het Luttik Oudorp tussen Sint Annastraatbrug en Achterdam en het Verdronkenoord tussen Sint Annastraat en Kapelsteeg.

Parkeerverbod (ook voor vergunninghouders) en gesloten verklaring voor alle verkeer m.u.v. voetgangers (bord C1) van het Fnidsen, Nieuwstraat, Mient, Hekelstraat, Voordam en Zijdam en Platte Stenenbrug.

Het verkeer wordt geregeld met verkeersregelaars.

 

Zaterdag 11 juni van 06.00 uur tot zondag 12 juni 21.00 uur:

Gesloten verklaring voor alle verkeer m.u.v. voetgangers (bord C1) van de Kapelsteeg tussen Laat en Kraanbuurt. Bewoners in het gebied kunnen met een combi-vergunning parkeren in een van de parkeergarages.

Het verkeer in bovenstaande gebieden wordt met verkeersregelaars geregeld.

 

Buiten de genoemde maatregelen kan het verkeer op diverse plaatsen in de Binnenstad voor korte of langere tijd hinder ondervinden als gevolg van de festiviteiten