BESLUIT TOT VASTSTELLING VAN HET BESTEMMINGSPLAN "TIENDWEG 13 IN KEDICHEM" (NL.IMRO.0545.BPTIENDWEG13-VS01)

Logo Leerdam

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 19 mei 2016 besloten heeft om het bestemmingsplan "Tiendweg 13" in Kedichem vast te stellen.

Het bestemmingsplan "Tiendweg 13" in Kedichem voorziet in een actueel planologisch regime voor dit perceel; hierdoor kan een andere opzet van bedrijfsgebouwen komen (de bestemming blijft ongewijzigd).

Het plangebied is gelegen aan de Tiendweg 13 in Kedichem. In het noorden wordt het projectgebied begrensd door agrarische gronden. De Koenderseweg vormt de oostelijke plangrens. De zuidelijke plangrens is de Tiendweg en d westelijke het perceel Tiendweg 11a.

Het bestemmingsplan bestaat uit regels, een verbeelding (plankaart) en een toelichting met bijlagen.

 

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van donderdag 9 juni 2016 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. U kunt de stukken inzien in het stadskantoor van Leerdam:

 

Bezoekadres:

Dokter Reilinghplein 1,

4141 DA Leerdam

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 9:00 uur – 12.30 uur (loketten open)

Maandag t/m vrijdag 13.00 uur – 17.00 uur (op afspraak)

 

Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep en voorlopige voorziening

Op grond van artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan met ingang van donderdag 9 juni 2016 gedurende zes weken (tot en met 20 juli 2016) tegen het besluit omtrent vaststelling van het bestemmingsplan "Tiendweg 13” beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

 

- Belanghebbenden die tijdig bij de gemeenteraad (ten aanzien van het ontwerp-bestemmingsplan) een zienswijze naar voren hebben gebracht;

- belanghebbenden die weliswaar geen (ontvankelijke) zienswijze naar voren hebben gebracht bij de gemeenteraad over het ontwerpbestemmingsplan maar kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat waren zich tijdig met een zienswijze tot de gemeenteraad te wenden;

- Belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft aangebracht.

 

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij:

 

De afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019,

2500 EA Den Haag

 

Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep. Gelijktijdig met het instellen van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Voor zowel het beroepschrift als het verzoekschrift is griffiegeld verschuldigd.

 

Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treedt ingevolge artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Indien u vragen heeft dan kunt contact opnemen met mevrouw A. Siesling, tel. 0345-636215, van de afdeling Beleid van de gemeente Leerdam.

 

Leerdam, 8 juni 2016

Naar boven