Vaststelling bestemmingsplan “Lheebroek 22 te Dwingeloo”

Logo Westerveld

B&W maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 31 mei 2016 heeft besloten het bestemmingsplan “Lheebroek 22 te Dwingeloo” met planidentificatiecode NL.IMRO.1701.509PHLhebroek22DGL-0003 ongewijzigd vast te stellen.

In het kader van de regeling ‘ruimte-voor-ruimte’ worden de op het perceel aanwezige schuren gesloopt en wordt op het perceel ten oosten van de huidige bedrijfswoning een woningbouwkavel ontwikkeld.

Inzage: het raadsbesluit en het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 9 juni 2016 zes weken in het gemeentehuis in Diever voor een ieder ter inzage. Op afspraak is ook inzage buiten de openingstijden mogelijk. Het vastgestelde plan is ook in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep: van 9 juni 2016 tot en met 20 juli 2016. Aangezien er geen zienswijzen zijn ingediend, kan slechts beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen. Beroep kan worden ingesteld gedurende de termijn van de terinzagelegging bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Hiertoe kan afzonderlijk een verzoek om voorlopige voorziening ingediend worden.

Voorlopige voorziening: het besluit van de gemeenteraad treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek

Contact: team Leefomgeving, tel. 14 0521

Naar boven