Vastgesteld bestemmingsplan ‘Achterdijk 2-I Arkel’

Logo Giessenlanden

[Burgemeester en wethouders van Giessenlanden maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Giessenlanden op 26 mei 2016 heeft vastgesteld het bestemmingsplan ‘Achterdijk 2-I Arkel’.

 

Het bestemmingsplan (NL.IMRO.0689.BP1010-vast) heeft betrekking op het perceel Achterdijk 2-I, gelegen in het buitengebied van Arkel. De locatie zal worden herontwikkeld ten behoeve van één woning.

 

Het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit liggen vanaf vrijdag 10 juni 2016, gedurende 6 weken digitaal ter inzage. U kunt de stukken digitaal inzien bij de balie van het gemeentehuis. Ook kunt u de stukken raadplegen via de site van www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door in te zoomen op de kaart.

 

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeente­raad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, alsmede belanghebbenden die bezwaar hebben tegen bovengenoemde vastgestelde wijzigingen kunnen gedurende genoemde termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen tegen het besluit van de raad tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Dit beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van die Afdeling (adres idem), waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven