Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning, Schoonouwenseweg tussen nr. 11 en 15 in Stolwijk.

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn overeenkomstig artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3º van de Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan en een omgevingsvergunning te verlenen voor het legaliseren van een koeienpad/brug gelegen naast de Schoonouwenseweg tussen nr. 11 en 15 in Stolwijk.

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 8 juni 2016 gedurende 6 weken (tot en met 19 juli 2016) ter inzage op het gemeentekantoor, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Ook kan ontwerp-omgevingsvergunning bekeken worden op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunning, toezicht en handhaving. Informatie dhr. K. Brandwijk, tel. 14 0182, email k.brandwijk@krimpenerwaard.nl. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp-omgevingsvergunning en men belanghebbende is.

 

Stolwijk, 7 juni 2016,

college burgemeester en wethouders Krimpenerwaard.

Naar boven