Ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenstad’

Logo Roosendaal

NL.IMRO.1674.2079BINNENSTAD-0301

 

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 6 juni 2016, gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenstad’.

Inzage

Voortvloeiend uit het rapport ‘Roosendaal: gezonde stad’ is een nieuw bestemmingsplan opgesteld voor de binnenstad van Roosendaal. Het omvat het gebied gelegen binnen de centrumring (meer bepaald het gebied dat omringd wordt door de Laan van Brabant/deel Stationsstraat, de Vughtstraat/Kloosterstraat, de Burgemeester Prinsensingel/Nispensestraat en de Laan van Luxemburg). Het is bedoeld als een flexibel en uitnodigend bestemmingsplan, waarin ruimte wordt geboden voor uitwisseling van diverse (binnenstads)functies.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de balie publiekszaken in het Stadskantoor. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder tegen het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Binnenstad’ zaaknummer 1008848”. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is: 14 0165.

Indien zienswijzen worden ingediend vindt op woensdag 14 september 2016 om 19.30 uur een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Meer informatie

Voor nadere informatie: Team Ruimtelijke ontwikkeling, mevrouw Petra Loos 14 0165, e-mail p.loos@roosendaal.nl of de heer René Kools, tel. 140165, e-mail r.kools@roosendaal.nl

 

Roosendaal, 3 juni 2016

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

mr. J.M.L. Niederer, burgemeester.

R.E.C. Kleijnen, secretaris

Naar boven