Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Centrumplan Gilze-centrumdeel

Logo Gilze en Rijen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen gaf op 24 mei 2016 het ontwerpbestemmingsplan Centrumplan Gilze-centrumdeel vrij voor publicatie. Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van het centrumdeel binnen het centrumplan Gilze planologisch mogelijk.

Het college besloot ook tot vrijgave van een ontwerpexploitatieplan.

Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan liggen ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpexploitatieplan liggen van 1 juni 2016 tot en met 12 juli 2016 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Ook kunt u het plan tijdens de openingstijden inzien in De Schakel in Gilze, Kerkstraat 106 in Gilze.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpexploitatieplan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummers zijn NL.IMRO.0784.BPCENTRUMGILZECD-ON01 en NL.IMRO.0784.EPCENTRUMGILZECD-ON01.

Iedereen kan een zienswijze indienen

Iedereen mag een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Dat is bepaald in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Iedereen kan ook een zienswijze indienen tegen het ontwerpexploitatieplan. Dat is bepaald in artikel 6.12 lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening,

Zienswijze indienen

In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen.

Uw schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van de gemeente, telefoonnummer 14 0161.

Rijen, 31 mei 2016

burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen,

de secretaris, de burgemeester,

ir. G.J.F.M. Vlekke          dr. A.J.W. Boelhouwer

Naar boven