Vastgesteld: Geurvisie en Verordening geurhinder en veehouderij 2016 gemeente Menameradiel

Logo Menameradiel

Tussen 16 november en 29 december 2015 heeft ter inzage gelegen de ontwerp-Geurvisie. In deze visie is het voorgenomen beleid op het gebied van de Wet Geurhinder en veehouderij in de gemeente Menameradiel beschreven. Tegen deze ontwerp-visie zijn geen zienswijzen ingediend.

Vanaf 15 februari 2016 heeft gedurende 6 weken de ontwerp- Verordening geurhinder en veehouderij 2016 gemeente Menameradiel ter inzage gelegen. Hierin zijn de concrete normen opgenomen zoals deze voortvloeien uit de visie. Tegen de ontwerp-verordening is één zienswijze ingediend.

In de vergadering van de gemeenteraad van 26 mei 2016 heeft de raad besloten de zienswijze ongegrond te verklaren en de Geurvisie en de Verordening geurhinder en veehouderij 2016 gemeente Menameradiel ongewijzigd vast te stellen.

Een geurvisie en een geurverordening zijn algemeen verbindende voorschriften en zijn in werking getreden de dag na vaststelling door de raad. Er kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

De vastgestelde geurvisie en geurverordening zijn te vinden op www.menameradiel.nl. Kijk bij “bestemmingsplannen” en vervolgens “diverse ruimtelijke plannen”.

Naar boven