Ontwerp wijzigingsplan wijzigen gebruik naar Woondoeleinden “Ruigekade 21 in De Hoef”.

Logo De Ronde Venen

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Ronde Venen maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening medewerking te verlenen aan een wijzigingsplan voor het wijzigen van het gebruik van het perceel van “Agrarische bedrijfsdoeleinden A” naar “Woondoeleinden” op het perceel Ruigekade 21 in De Hoef (postcode 1426 RW).

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen voor iedereen ter inzage vanaf 2 juni 2016 voor een periode van zes weken bij de balie Omgevingszaken in de centrale hal van het gemeentehuis Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht. Deze balie is open op afspraak, van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 11.30 uur. U kunt een afspraak maken via E.omgevingszaken@derondevenen.nl of T. 0297 29 16 16. U kunt het besluit ook inzien of downloaden van de website www.derondevenen.nl via het keuzemenu Actueel > Bekendmakingen > Bestemmingsplannen/voorbereidingsbesluiten.

Omschrijving plan

Het wijzigingsplan betreft het wijzigen van het gebruik van het perceel van “Agrarische bedrijfsdoeleinden A” naar “Woondoeleinden” vanwege de beëindiging van het bedrijf en de sloop van alle voormalige bedrijfsbebouwing op het perceel Ruigekade 21 in De Hoef. Het plan voldoet aan de wijzigingsmogelijkheden zoals opgenomen in artikel 18 en 19 lid 9 van het geldende bestemmingsplan “Buitengebied”. De bouw van een nieuwe woning in landelijke stijl komt de ruimtelijke kwaliteit ten goede.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan iedereen op het ontwerpbesluit een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders. Deze zienswijze kan naar keuze mondeling of schriftelijk kenbaar worden gemaakt. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeente De Ronde Venen, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte door te bellen met T. 0297 29 17 81.

Naar boven