Ontwerp-bestemmingsplan Dashorsterweg 10

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Dashorsterweg 10 voor een ieder ter inzage ligt.

 

Wat beoogt dit plan

Het plan beoogt een planologisch kader te scheppen om de bouw van een woning en bijbehorende bebouwing mogelijk te maken.

 

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van 1 juni 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag) kan het plan worden ingezien bij de afdeling Ruimte & Groen (Buitenplaats), aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel.

 

Het ontwerp-bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0279.BP2016Dashorster10-ow01

 

Hoe kunt u reageren

U kunt schriftelijk of mondeling uw mening kenbaar maken gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt (dus tot en met 12 juli 2016). Uw schriftelijke reactie kunt u richten aan de raad van de gemeente Scherpenzeel, postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte & Groen via telefoonnummer (033) 277 23 24. Reacties kunnen leiden tot aanpassing (van onderdelen) van het plan.

Naar boven