MER-beoordeling Possenweg 3-5 Laren

Logo Lochem

Burgemeester en wethouders van Lochem hebben een aanmeldnotitie beoordeling milieueffectrapportage op grond van artikelen 7.2 lid 1b , 7.16 en 7.17 van de Wet milieubeheer juncto categorie 14 van onderdeel D van de bijlage van het Besluit m.e.r. ontvangen:

voor: het houden van vleeskuikens

plaats: Possenweg 3-5 Laren

aanvrager: de heer G.H. Langenkamp

 

De voorgenomen activiteiten bestaan onder meer uit het realiseren van een nieuwe pluimveestal voor het houden van 48.000 stuks vleeskuikens (emissie-arm) aan de Possenweg 3-5 te Laren. Deze stal komt in de plaats van twee bestaande kleinere stallen. 

 

Burgemeester en wethouders van Lochem hebben op basis van de ingediende aanmeldingsnotitie beoordeling milieueffectrapportage en met inachtneming van het bepaalde in hoofdstuk 7 van de Wet milieubeheer en het Besluit milieueffectrapportage 1994, besloten dat het opstellen van een milieueffectrapport niet noodzakelijk is omdat er geen belangrijke negatieve gevolgen zijn voor de omgeving.

 

Ter Inzage

De aanmeldingsnotitie beoordeling milieueffectrapportage en het besluit van burgemeester en wethouders van Lochem liggen voor iedereen ter inzage van 26 mei 2016 tot 7 juli 2016 bij de publieksbalie, Hanzeweg 8 te Lochem en Hoofdstraat 45 te Gorssel.

 

De aanmeldingsnotitie en het besluit hierop maken onderdeel uit van een procedure ter voorbereiding op een procedure voor een omgevingsvergunning. Op basis van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht staan de aanmeldingsnotitie en het besluit hierop niet open voor bezwaar of beroep. Hiervoor bestaat de mogelijkheid tijdens de procedure voor vergunningverlening in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

 

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met gemeente Lochem.

 

 

Naar boven