Ontwerpbestemmingsplan ‘Lage Heide, oost’ ter inzage

Logo Valkenswaard

NL.IMRO .0858.BPlageheideoost- ON01

Bekendmaking artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Plangebied

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken bekend dat met ingang van 26 mei 2016 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Lage Heide, oost’ (NL.IMRO.0858.BPlageheideoost-ON01) ter inzage ligt.

Het plan is een gedeeltelijke herziening van het uitwerkings-bestemmingsplan ‘Lage Heide, natuur’ en omvat percelen op de oostoever van De Dommel, ten zuidwesten van de kern van Valkenswaard. Dit bestemmingsplan heeft als doel om de oude planologische mogelijkheden voor het gebied te herstellen in een actuele regeling.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan is vanaf 26 mei 2016 te zien op www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens kunt u (tijdens openingstijden) het plan inzien:

  • op de digitale schermen in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan de Hofnar 15 (tijdens openstellingtijden);

  • via de computers bij de bibliotheek aan de Hofnar 12 in Valkenswaard en bij ontmoetingscentrum De Belleman aan Het Bruninckxdal 2 in Dommelen;

  • op de digitale informatiezuil het Dorpshuis aan de Dorpsstraat 55 in Borkel en Schaft (tijdens openstellingtijden).

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging van zes weken van 26 mei tot en met 6 juli 2016 is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te brengen bij de gemeenteraad van Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen. Ga hiervoor naar www.valkenswaard.nl > internetbalie > webwinkel. U ziet dan in de lijst het product “Indienen van een zienswijze/ inspraak”.

Voor het digitaal indienen van een zienswijze moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Ook is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het team Ruimtelijk Beleid en Projecten, bereikbaar via telefoonnummer 040-2083444.

Valkenswaard, 25 mei 2016

Het gemeentebestuur van Valkenswaard,

de secretaris, drs. R.F.W. van Eijck

de burgemeester, drs. A.B.A.M. Ederveen.

Naar boven