ontwerp bestemmingsplan Boswachterij De Kievit in Beringe,  Peel en Maas

Logo Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpbestemmingsplan ‘Boswachterij De Kievit in Beringe’ ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan biedt o.a. een planologische regeling voor extensief dagrecreatief en educatief medegebruik in de vorm van een kleinschalig educatief centrum (boswachterij). Het plangebied ligt aan de zandweg die tussen de Marisstraat en Marisbaan in Beringe, ten zuiden van Grashoek (aan zandpad Marispad).

Wilt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan en de onderliggende stukken inzien van 26 mei 2016  tot en met 6 juli 2016. Het ontwerpbestemmingsplan is samen met de hierbij behorende stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl. Het IDN-nummers van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0139-ON01; Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl; Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, tijdens openingstijden ter inzage.

Termijn van inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage van 26 mei 2016 tot en met 6 juli 2016.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kan iedereen een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, mevrouw F. Limpens, bereikbaar via 077 306 66 66.

 

Panningen, 25 mei 2016

Naar boven