Gemeente Leerdam verleende omgevingsvergunning Tiendweg 144 te Leerdam

Logo Leerdam

Kennisgeving beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Verleende omgevingsvergunning

 

Burgemeester en wethouders van gemeente Leerdam maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht op 26 april 2016 de omgevingsvergunning hebben verleend voor wat betreft de volgende activiteiten:

 

Activiteiten:

 

 

  • 1.

    Bouwen (art. 2.1, lid 1 onder a Wabo)

  • 2.

    Planologisch afwijken (art. 2.1, lid 1 onder c Wabo)

 

 

Voor : Het bouwen van een woning

Locatie : Tiendweg 144 te Leerdam

Kadastraal bekend gemeente Leerdam, sectie B, nr. 8901.

Type : Uitgebreid

 

 

Beroep instellen

De omgevingsvergunning en de daarbij bijbehorende stukken liggen met ingang van 12 mei 2016 ter inzage.

 

 

Een belanghebbende, die zienswijzen naar voren heeft gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dit niet te hebben gedaan, kan tegen de beschikking op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage is gelegd. Dit kan bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht (Postbus 50959, 3007 BX Rotterdam). Het beroepschrift moet voorzien zijn van een handtekening en in elk geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor de behandeling van het beroep wordt door de rechtbank een bedrag aan griffierecht geheven.

 

 

Digitaal beroep instellen bij de rechtbank is ook mogelijk via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx. Daarvoor heeft de indiener wel een elektronische handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

 

 

Voorlopige voorziening

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het instellen van beroep is verstreken. Het indienen van een beroepschrift houdt het in werking treden van de beschikking niet tegen.

 

 

Heeft een belanghebbende er belang bij dat deze beschikking niet in werking treedt, dan kan de belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht (Postbus 50959, 3007 BX Rotterdam) verzoeken om een voorlopige voorziening (tijdelijke beslissing) te treffen. De beschikking treedt dan niet in werking voordat de Voorzieningenrechter een uitspraak heeft gedaan.

Voor de behandeling van het verzoek wordt door de rechtbank een bedrag aan griffierecht geheven.

 

 

Digitaal de Voorzieningenrechter verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen is ook mogelijk via

http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx. Daarvoor heeft de indiener wel een elektronische

handtekening (DigiD of eHerkenning) nodig. Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

 

Vergunningen en Meldingen, 11 mei 2016  

Naar boven