Vaststelling wijzigingsplan ‘Langestraat 9 te Noordhorn’

Logo Zuidhorn

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn maken op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat op 19 januari 2016 het wijzigingsplan ‘Langestraat 9 te Noordhorn’ is vastgesteld. Het wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken op grond van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) en artikel 3.8 Wro met ingang van 21 januari 2016 ter inzage.

Achtergrond

Het vastgestelde wijzigingsplan maakt het mogelijk om een woning te bouwen op het (voormalige) perceel Langestraat 9 te Noordhorn (nabij de tunnelbak)..

Wijzigingsplan inzien

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis aan de Hooiweg 9 te Zuidhorn. Op www.zuidhorn.nl kunt u meer informatie over het wijzigingsplan vinden, het plan raadplegen en de bronbestanden van het plan downloaden. Tevens staat het plan op http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het wijzigingsplan is NL.IMRO.0056.WZNO15HERS1-VA01..

Beroep instellen

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Burgemeester en wethouders hebben bij de vaststelling geen wijzigingen in het plan aangebracht. Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze naar voren te brengen, kan beroep instellen van 22 januari 2016 tot en met 3 maart 2016.

In een beroepschrift moet u in ieder geval vermelden; uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen u beroep aantekent, zo mogelijk een kopie van het besluit en de redenen waarom u beroep instelt. Het beroepschrift kunt u sturen naar Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG of indienen via het digitaal loket: https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde wijzigingsplan niet. Om de werking van het wijzigingsplan (van het onderdeel waartegen u beroep instelt), te schorsen kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven.

Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Welzijn: (0594) 508 884

Zuidhorn, 20 januari 2016

Burgemeester en wethouders van Zuidhorn

Naar boven