TERVISIELEGGING VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING (NL.IMRO.0153.20154533-0003)

Logo Enschede

Burgemeester en wethouders van de gemeente Enschede maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht d.d. 20 januari 2016 vergunning hebben verleend voor:

- Vliegbasis Twente 1- H8, 1-H9, 1-C59, 1-C60 en 1-C61 (V-2015-4533): het vestigen van het bedrijf Aeronextlife Twente B.V.

Het besluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit in die zin dat er een aantal bijlagen behorende bij de aanvraag gewijzigd is, er een erratumdocument is toegevoegd door aanvrager en de ruimtelijke onderbouwing hier op is aangepast. Verder betreft het een tekstuele wijziging ten aanzien van activiteit 3 (milieu).

Inzien beschikking

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 januari 2016 gedurende zes weken ter inzage in het Stadskantoor aan de Hengelosestraat 51. Wilt u de stukken inzien, neemt u dan contact met ons op. Dit kan digitaal via vergunning@enschede.nl of telefonisch via nummer 053 4817100. U kunt de stukken dan digitaal toegestuurd krijgen of op afspraak inzien bij de balie van het Stadskantoor.

De aanvraag, de beschikking en de ruimtelijke onderbouwing voor het afwijken van het bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken kunnen digitaal worden ingezien op

en via het digitaal loket op de website van de gemeente Enschede, www.enschede.nl.

De bronbestanden kunnen worden gedownload via de webpagina

https://www.ruimtelijkeplannen.enschede.nl.

Reageren

Van 23 januari 2016 tot en met 4 maart 2016 kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen tegen de verleende omgevingsvergunning bij de afdeling Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Indien de verleende omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerpbesluit niet is gewijzigd kan geen beroep worden ingesteld door de belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft kenbaar gemaakt.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank Overijssel is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Crisis- en herstelwet van toepassing

Op het besluit tot verlening van deze omgevingsvergunning is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis en Herstelwet van toepassing. In verband hiermee dienen beroepsgronden in het beroepschrift te worden opgenomen. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden worden aangevoerd.

Naar boven