Vaststelling ‘Stationsomgeving Hanzelijn, 2e uitwerking’

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat het plan ‘Stationsomgeving Hanzelijn, 2e uitwerking’, NL.IMRO.0166.00991164-VB01 is vastgesteld en vanaf donderdag 5 mei 2016 ter inzage ligt. De beroepstermijn van zes weken start de dag na ter inzagelegging.

 

Het betreft de uitwerking van de bestemmingsvlakken “Wonen – Uit te werken” die tegenover de woningen in de wijk De Maten liggen. Verder betreft het gronden die direct ten noordoosten van de Verlengde Symfonielaan zijn gelegen.

 

Voor inzage kunt u van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht bij de receptie in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen. Buiten deze tijden alleen op afspraak via telefoonnummer (038) 33 92 999. Ook kunt u het plan inzien www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

 

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpplan naar voren hebben gebracht bij het college van B&W van Kampen;

  • 2.

    belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpplan in te stellen;

  • 3.

    belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die het college bij vaststelling van het plan heeft aangebracht. 

     

Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het besluit tot vaststelling de plannen treedt in werking de dag na afloop van te beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treden de plannen niet in werking totdat er op het verzoek is beslist.

 

Naar boven