Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Logo Venlo

Het college van burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van artikel 2.1 eerste lid sub a en e gecombineerd met artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3º Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

 

• Velden, Veerweg 22 (sectie H 485), voor het oprichten van een woning en het aanleggen van een inrit/uitweg, verzonden op 26 april 2016 (877082)

Inzage

De aanvraag, de omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage gedurende zes weken van donderdag 28 april 2016 tot en met woensdag 8 juni 2016 op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en donderdags van 08.00 tot 20.00 uur bij de Stadswinkel, Prinsessesingel 30 te Venlo. U dient zich te melden bij de receptie/centrale balie.

De bekendmaking vindt plaats in de Staatscourant en op de gemeentelijke website www.venlo.nl/bekendmakingen.De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.venlo.nl/plannen-ter-inzage (dit geldt niet voor (bouw)tekeningen). Deze zijn alleen analoog in te zien) en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer: NL.IMRO.0983.OV201515VEERWEG22-VA01.

Beroepsclausule

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend, alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het voornemen geen danwel niet (tijdig) een zienswijze hebben ingebracht, alsmede adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om advies uit te brengen over het ontwerp-besluit, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Limburg, locatie Roermond, postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Het beroepschrift dient te voldoen aan de in de Algemene wet bestuursrecht daaraan gestelde eisen. De omgevingsvergunning treedt pas in werking als de beroepstermijn is verstreken. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg locatie Roermond. In dat geval treedt de beschikking niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven