VASTGESTELD WIJZIGINGSPLAN TIEL WEST – WIELERPARK

Logo Tiel

Het college van burgemeester en wethouders van Tiel heeft in haar vergadering van 12 april 2016 het wijzigingsplan 'Tiel West - Wielerpark' ongewijzigd en zonder exploitatieplan vastgesteld. Het plan maakt de realisatie van een multifunctionele wielersportaccommodatie aan de Schaarsdijkweg te Tiel mogelijk.

Het wijzigingsplan en het collegebesluit liggen met ingang van donderdag 28 april 2016 gedurende zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het Klant Contact Centrum (KCC), Achterweg 2 te Tiel. Indien men toelichting wil op deze documenten kan telefonisch een afspraak worden gemaakt bij het Omgevingsloket (0344) 637167. Ook is het mogelijk om via e-mail vragen te stellen (omgevingsloket@tiel.nl). Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0281.WZ00013-va01 en de gemeentelijke website www.tiel.nl

Binnen de hierboven genoemde termijn van zes weken kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Het wijzigingsplan treedt in werking op de eerste dag na afloop van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het wijzigingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Tiel, 26 april 2016

Naar boven