Voorontwerpbestemmingsplan “Julianalaan/Beatrixlaan, Raamsdonksveer”

Logo Geertruidenberg

Het college van B&W gaat een bestemmingsplan opstellen voor het oprichten van negen woningen op het perceel Julianalaan/Beatrixlaan te Raamsdonksveer (art. 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening). Ter voorbereiding is een voorontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van negen woningen op het perceel Julianalaan/Beatrixlaan te Raamsdonksveer. De acht woningen die in het plangebied stonden zijn inmiddels gesloopt. Op het perceel zullen negen woningen worden gerealiseerd, te weten zeven rijwoningen en twee twee-onder-een-kap woningen. Tevens worden er in het plangebied parkeerplaatsen aangelegd ten behoeve van de te realiseren woningen.

 

Ligging plangebied

Aan de oost- en westzijde wordt het plangebied begrensd door de Beatrixlaan en de Julianalaan, welke beide uitlopen op een rotonde aan de noordzijde van het plangebied. Ten zuiden vormen de achtereven van aangrenzende woningen, een binnenplaats met garageboxen en een nutsgebouw de grens.

 

Communicatie

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken gedurende zes weken met ingang van vrijdag 29 april 2016 tot en met 9 juni 2016 inzien in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Ook kunt u het voorontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.geertruidenberg.nl -> inwoner -> actueel -> bekendmakingen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

In het kader van de gemeentelijke Inspraakverordening kunnen ingezetenen en belanghebbenden tijdens bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Schriftelijke inspraakreacties moet u richten aan:

het college van B&W

Postbus 10.001

4940 GA Raamsdonksveer

 

Als u uw reactie mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met Wilma Lemoine, telefoonnummer 0162-579595.

 

Naar boven