Besluit van de Stichting Financiering Voortzetting Pensioenverzekering van 15 april 2016, houdende de ontbinding van de Stichting Financiering Voortzetting Pensioenverzekering (Besluit tot ontbinding van de Stichting FVP)

Het bestuur van de Stichting Financiering Voortzetting Pensioenverzekering, een stichting statutair gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende aan de Van Heuven Goedhartlaan1, 1181 KJ Amstelveen, geregistreerd bij het handelsregister onder nummer 34109963, hierna te noemen: de ‘Stichting’.

Gelet op artikel 8, lid 1 van de statuten van de Stichting (de ‘Statuten’);

Overwegende dat het bestuur van de Stichting het wenselijk acht dat de Stichting wordt ontbonden en zal ophouden te bestaan;

Besluit:

Artikel 1

De Stichting te ontbinden per het moment van ondertekening van dit besluit.

Artikel 2

  • a. De heer C.C.H.J. Driessen, de heer G. Verheij, de heer J. Boersma, de heer J.J. van de Velde, de heer J. Visser, de heer E.J. Slootweg, mevrouw H.A.N. Geboers, mevrouw C.C.de Boer met ingang van heden ontslag te verlenen als bestuurslid van de Stichting en hen daarbij volledige en algehele decharge te verlenen voor het door hen gevoerde beleid welke blijkt of mag blijken uit de jaarstukken van de Stichting.

  • b. De heer P. Kroon, de heer M.B.A. Keim, de heer S.A.H. Lauwers, de heer A.W. Hokken, de heer R.J.J. Kragten met ingang van heden ontslag te verlenen als plaatsvervangend bestuurslid van de Stichting en hen daarbij volledige en algehele decharge te verlenen voor het door hen gevoerde beleid welke blijkt of mag blijken uit de jaarstukken van de Stichting.

Artikel 3

Met toepassing van artikel 18 lid 4 van de Statuten de heer G. Verheij en de heer C.C.H.J. Driessen te benoemen tot vereffenaars van de Stichting FVP;

Artikel 4

In overeenstemming met artikel 16 van de Statuten het besluit tot ontbinding te publiceren in de Staatcourant;

Artikel 5

In overeenstemming met artikel 18 lid 3 van de statuten het resterende batig saldo na vereffening over te laten gaan op de Staat;

Artikel 6

De Sociale Verzekeringsbank, gevestigd aan de Van Heuven Goedhartlaan1, 1181 KJ Amstelveen, te benoemen tot bewaarder van de boeken, bescheiden en andere gegevensdragers van de Stichting tot zeven jaar na het tijdstip waarop de Stichting heeft opgehouden te bestaan.

Dit besluit wordt aangehaald als: ‘Besluit tot ontbinding van de Stichting FVP’.

Amstelveen, 15 april 2016

De voorzitter van de Stichting Financiering Voortzetting Pensioenverzekering, G. Verheij.

Naar boven