Wijzigingsplan “Papeweg 2-4 Mijnsheerenland” vastgesteld

Logo Binnenmaas

Burgemeester en wethouders van Binnenmaas maken op grond van artikel 3.9a van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan “Papeweg 2-4 Mijnsheerenland” (NL.IMRO.0585.WPPAPEWEG2-VG01) op 19 april 2016 hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan heeft betrekking op het wijzigen van vorm van het bouwvlak waarbinnen kassen mogen worden opgericht.

Het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunt u op afspraak inzien in het gemeentehuis aan de Sportlaan 22 in Maasdam. U kunt het wijzigingsplan ook raadplegen via de website van de gemeente Binnenmaas www.binnenmaas.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan tijdig kenbaar te maken, kunnen binnen zes weken na de bekendmaking van dit besluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag). Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking aan het einde van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Maasdam, 22 april 2016

Burgemeester en wethouders van gemeente Binnenmaas,

de secretaris,       de burgemeester,

mr. R.P.B.M. Brekelmans mr. drs. A.J. Borgdorff

Naar boven