Ontwerpbestemmingsplan “Recreatiepark De Kanthoeve 2016” ter inzage

Logo Gemert-Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Recreatiepark De Kanthoeve 2016” ter inzage ligt.

Het plangebied van recreatiepark de Kanthoeve aan de Nuijeneind 24 te Bakel was nog niet gedigitaliseerd volgens de IMRO standaarden. Voor het plangebied is nu een digitaal ruimtelijk ontwerpbestemmingsplan opgesteld waarin het gemeentelijke en provinciale beleid is verwerkt. Het bestemmingsplan heeft een conserverend karakter.

Stukken inzien

Het ontwerpbestemmingsplan “Recreatiepark De Kanthoeve 2016” ligt met ingang van 25 april 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Om de stukken te kunnen inzien kunt u een afspraak maken. U kunt deze plannen ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de vindplaats van het bovenstaande adres. Het plan heeft de IMRO-code: NL.IMRO.1652. BPrecparkkanthoeve-ON01 met de bijbehorende regels.

Zienswijze indienen

Iedereen heeft de gelegenheid binnen de hierboven vermelde termijn schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Gemert-Bakel. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u een afspraak maken via de website.

Gemert, 22 april 2016

Naar boven