Gemeente Bernheze - Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan ‘Hotel The Duke, Nistelrode’ - 20 april 2016

Logo Bernheze

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het terrein van golfbaan The Duke aan de Slotenseweg in Nistelrode.

The Duke heeft het voornemen om het bestaande clubgebouw uit te breiden met een congresruimte en een hotelaccommodatie met circa 20 kamers. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken moet het bestemmingsplan worden gewijzigd.

Op dit moment liggen er nog geen stukken ter inzage. Het is nog niet mogelijk om zienswijzen in te dienen. Wel is een aantal onafhankelijke instanties reeds in de gelegenheid gesteld om in het kader van artikel 3.1.1 Bro advies uit te brengen over het ontwerpbestemmingsplan.

Er zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2016 een ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Op dat moment krijgt een ieder de gelegenheid om zienswijzen kenbaar te maken over het ontwerpbestemmingsplan. Voorafgaand aan de ter inzage legging zal daarvan kennisgeving worden gedaan in de Mooi Bernheze Krant, de Staatscourant (online) en via de website van de gemeente. In die kennisgeving zal worden vermeld wanneer en hoe de stukken zijn in te zien en hoe daarover een zienswijze kenbaar kan worden gemaakt.

 

Burgemeester en wethouders van Bernheze

 

Naar boven