Bekendmaking voorontwerp bestemmingsplan Herontwikkeling Moolhoek

Logo Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken op grond van de Inspraakverordening bekend dat met ingang van donderdag 14 april 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt: een voorontwerp van het bestemmingsplan herontwikkeling Moolhoek.

 

Plangebied

Het plangebied ligt in de bestaande kern van Kapelle, aan de Langemeet en De Doolhof. Het plangebied omvat het perceel van de nu nog aanwezige openbare basisschool met de aangrenzende openbare weg en parkeerterrein.

 

Hoofdlijnen van het plan

Het bestemmingsplan regelt de herontwikkeling van de huidige schoollocatie naar een woningbouwlocatie en de noodzakelijke aanpassing van de openbare ruimte.

 

Het plan inzien

U kunt het voorontwerp van het bestemmingsplan inzien bij de balie burgerservice op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Het plan is tevens in pdf-versie te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl via het pad Actueel > Bekendmakingen > Bestemmingsplan en via het pad Inwoner > Bouwen en Wonen > Bestemmingsplannen > voorontwerp bestemmingsplan De Moolhoek. Een volledig digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan, met code NL.IMRO.0678.kapbiezHZ011-VO01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Reageren

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) inspraakreactie indienen. Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen aan de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Voor het naar voren brengen van een mondelinge inspraakreactie kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0113 – 33 31 10. Voor burgers bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal een inspraakreactie in te dienen. Kijk hiervoor op www.kapelle.nl > Mijn Kapelle > Formulieren. U dient dan wel over een DigiD te beschikken. Het indienen van een inspraakreactie per e-mail is niet mogelijk.

 

Kapelle, 13 april 2016

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven