KENNISGEVING OMGEVINGSVERGUNNING

Logo Noordoostpolder

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

UITGEBREIDE VOORBEREIDINGSPROCEDURE

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een vergunning hebben verleend:

 

Vergunning: HZ_WABO 2015-0461

Voor: Het gaat hierbij om het oprichten van een glastuinbouwbedrijf aan de Nieuwlandseweg 10 te Luttelgeest in afwijking van het geldende bestemmingsplan “Glastuinbouw Luttelgeest/Marknesse”.

Locatie: Nieuwlandseweg 10 te Luttelgeest.

 

De aanvraag in strijd is met het geldende bestemmingsplan “Glastuinbouw Luttelgeest/Marknesse”. Het college is voornemens middels een afwijking van het bestemmingsplan op grond van artikel 2.12 lid 1 sub a onder de 3e categorie Wabo mee te werken aan de aanvraag omdat deze is voorzien van een goede ruimtelijke onderbouwing.

 

Het besluit ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van 14 april 2016 bij loket Woonomgeving in het gemeentehuis te Emmeloord, tijdens werkdagen op maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 12.00 uur.

 

De kennisgeving is raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.PB00058-0002

 

Het besluit is raadpleegbaar op www.noordoostpolder.nl via “plannen ter inzage”

MOGELIJKHEID TOT HET INDIENEN VAN BEROEP

Volgens de Algemene wet bestuursrecht kunnen al diegenen van wie het belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken daartegen beroep instellen bij de Rechtbank Midden-Nederland. Dat kan door binnen de terinzageperiode een beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht (Postbus 16005, 3500 DA Utrecht).

In het beroepschrift moet in ieder geval het volgende vermeld worden:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de datum van het beroepschrift (dagtekening);

  • een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingediend;

  • de reden(en) waarom beroep wordt ingediend;

  • een handtekening.

 

Wanneer iemand beroep heeft ingediend, kan hij daarnaast de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland vragen een voorlopige voorziening te treffen, indien de onmiddellijke uitvoering van het besluit onherstelbare gevolgen met zich meebrengt. Het indienen van beroep schorst namelijk niet automatisch de geldigheid van het besluit. Aan het instellen van beroep en vragen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Nadere informatie kan worden verkregen bij het cluster Advies, telefoon (0527) 63 35 12/63 33 66.

Naar boven