Plan Bevershoek te Smitshoek (Rhoon)

Logo Albrandswaard

Ontwerpwijzigingsplan

Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken ingevolge de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan ‘Bevershoek te Smitshoek’(Rhoon) bestaande uit de planverbeelding, -toelichting en -regels en Beeldkwaliteitsplan: Lage weg – Bakkersdijk 5 woningen/ Bevershoek. Het wijzigingsplan wordt voorbereid om de bouw van 5 woningen mogelijk te maken, waar voorheen een bedrijfsbestemming lag. De woningen waren reeds voorzien in bestemmingsplan Portland. Het ontwerpplan gaat uit van directe bestemmingen.

Plan

Bouw van maximaal 5 woningen.

Kosten verzekerd

De uitvoering en kosten van het voornemen berusten bij de initiatiefnemer. Er is een overeenkomst gesloten waarmee de economische uitvoerbaarheid voldoende is verzekerd.

Inzage

Gemeentehuis: van vrijdag 22 april 2016 tot en met donderdag 2 juni 2016. Tegen vergoeding van de kosten kunt u een afschrift van de ter inzage gelegde stukken krijgen.

Website gemeente: www.albrandswaard.nl > actuele info > bekendmakingen > bestemmingsplannen > ontwerpwijzigingsplan ‘Bevershoek te Smitshoek’ (Rhoon) en Beeldkwaliteitplan voor deze 5 woningen;

www.ruimtelijkeplannen.nl:  planidentificatie nummer: NL.IMRO.0613.Bevershoek-ONT1

Zienswijze

Schriftelijk: binnen de genoemde (inzage)termijn van zes weken. Stuur uw reactie aan: het college van de gemeente Albrandswaard, Postbus 1000, 3160 GA Rhoon. 

 

Naar boven