Vastgesteld Bestemmingsplan Clarissenstraat 31-33

Logo Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat met ingang van vrijdag 8 april 2016 toten met donderdag 19 mei 2016 het vastgestelde bestemmingsplan ‘Clarissenstraat 31-33’ ter inzage ligt. Deze bekendmaking vindt plaats op grond van artikel 3 van de Wet ruimtelijke ordening.

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied is gelegen op het perceel Clarissenstaat 31-33 in Boxtel. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk ter plaatse - na sloop van de bestaande bedrijfsgebouwen van het voormalige garagebedrijf - 2 vrijstaande woningen te bouwen. De bestaande bestemming bedrijven wordt daartoe omgezet naar een bestemming voor twee vrijstaande woningen.

I nzage

Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad en het bestemmingsplan kunt u met ingang vanvrijdag 8 april 2016 inzien. Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit kunt u digitaal raadplegen via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan is bekend onder ID-nummer NL.IMRO.0757.BP05Clarissens3133-VST1.

Daarnaast kunt u het bestemmingsplan en het vaststellingbesluit inzien via de receptie in het gemeentehuis, ingang Markt 1, en in de bibliotheek aan de Burgakker 4. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag en donderdag tevens van 17.00 tot 19.30 uur.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kunt u beroep instellen wanneer u belanghebbende bent en tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht of u belanghebbende bent en u redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

Beroep moet u schriftelijk instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van het besluit niet. Om de inwerkingtreding te schorsen, moet u naast het beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. In dat geval treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Wetgeving

Op deze bekendmaking is onderstaande wetgeving van toepassing. Let op! De link naar de wetgeving hebben wij gemaakt op 5 april 2016. Als u op de link klikt krijgt u de tekst te zien zoals deze op 5 april 2016 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden

Van toepassing op deze bekendmaking is:

-Wet ruimtelijke ordening, artikel 3.

Naar boven