Ter inzage legging ontwerp ruimtelijke spelregels en ontwerp wijziging Provinciale Ruimtelijke Verordening

Logo Noord-Holland

Bekendmaking ontwerpwijziging Provinciale Ruimtelijke Verordening

Gedeputeerde staten van Noord-Holland hebben op 29 maart 2016 de ontwerp ruimtelijke spelregels voor zon in het landelijk gebied en de bijbehorende ontwerp wijziging van de Provinciale Ruimtelijke Verordening (PRV) vastgesteld.

Terinzagelegging ontwerp ruimtelijke spelregels en ontwerp wijziging Provinciale Ruimtelijke Verordening

U kunt de ontwerpwijziging Provinciale Ruimtelijke Verordening van vrijdag 1 april 2016 tot en met 12 mei 2016 inzien. Dit kan:

  • 1.

    op de website van de provincie Noord-Holland

  • 2.

    op

  • 3.

    bij de provincie Noord-Holland, Kleine Houtweg 18, te Haarlem, op afspraak tel. 023-5144038 of 023-5143331.

 

Indienen van opmerkingen

Gedurende de periode van terinzagelegging kunnen opmerkingen over de ontwerpwijziging Provinciale Ruimtelijke Verordening worden ingediend. Dit kan schriftelijk of per e-mail. De opmerkingen kunt u richten tot Provinciale Staten van Noord-Holland, ter attentie van dhr. G. Haenen o.v.v. zaaknummer 495515, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem of naar het e-mailadres Structuurvisie@noord-holland.nl onder vermelding van ‘Ontwerp ruimtelijke spelregels voor zon in het landelijk gebied’.

 

Verdere procedure

Na de termijn voor het indienen van opmerkingen zullen Gedeputeerde Staten op de reacties reageren. Provinciale Staten zullen vervolgens de ontwerp ruimtelijke spelregels voor zon in het landelijk gebied en de ontwerp wijziging van de Provinciale Ruimtelijke Verordening (PRV) al dan niet gewijzigd vaststellen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de ontwerp ruimtelijke spelregels voor zon in het landelijk gebied en de ontwerp wijziging Provinciale Ruimtelijke Verordening kunt u terecht bij dhr. G. Haenen (023-514 40 78).

   

 

Naar boven