UITBREIDING PUTSMOLENTJE 19

Logo Woensdrecht

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de omgevingsvergunning voor de bedrijfsuitbreiding op het adres Putsmolentje 19 te Ossendrecht voor een ieder ter inzage ligt.

 

Inhoud

De aanvraag tot omgevingsvergunning betreft de uitbreiding van de bedrijfsgronden (zonder bouwwerken) op het bedrijfsperceel Putsmolentje 19 te Ossendrecht.

 

Inzien

De omgevingsvergunning, met alle bijbehorende stukken, ligt vanaf 31 maart 2016 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis te Hoogerheide tijdens openingstijden. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 14 0164 kan de beschikking ook worden ingezien buiten openingstijden. Tevens is de omgevingsvergunning, met alle bijbehorende stukken langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op “www.woensdrecht.nl” onder “Actueel”. Vervolgens klikt u door naar “Bekendmakingen” en “Bestemmingsplannen (vastgesteld)”.

 

Reageren

Tegen de omgevingsvergunning kan gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld door:

- belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent de ontwerp beschikking bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

- belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest;

- belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen die bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn aangebracht.

 

 

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Tijdens de periode van de ter inzage legging kan er beroep worden ingesteld. Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

 

 

 

 

Hoogerheide, 30 maart 2016

Naar boven