Ontwerpexploitatieplan ‘Haarlemmerstraatweg’

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpexploitatieplan ‘Haarlemmerstraatweg’, overeenkomstig artikel 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), met ingang van woensdag 30 maart 2016 ter inzage ligt voor de duur van 6 weken.

Dit ontwerpexploitatieplan behoort bij het ontwerpbestemmingsplan ‘Haarlemmerstraatweg’ dat momenteel ter inzage ligt tot 6 april aanstaande. Het exploitatieplan is opgesteld om het verhaal van de kosten van grondexploitatie voor deze ontwikkellocatie locatie in het plangebied te waarborgen.

Het ontwerpexploitatieplan ligt met ingang van woensdag 30 maart 2016 tot en met dinsdag 4 mei 2016, op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur, ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest. Tevens is het ontwerpexploitatieplan digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest; www.oegstgeest.nl/terinzage en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Nadere informatie is verkrijgbaar bij Team Ruimte, telefoonnummer 14071.

Gedurende de ter inzagetermijn kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, postbus 1270, 2340 BG Oegstge

Naar boven