Vaststelling wijzigingsplan ‘Hoek Kapelweg/St. Franciscusweg’.

Logo Best

 

Burgemeester en wethouders van Best maken bekend dat zij ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in haar vergadering van 22 maart 2016  het wijzigingsplan ‘Hoek Kapelweg/St. Franciscusweg’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan voorziet in de bouw van een twee-onder-een-kapwoning in de vorm van een langgevelboerderij op de hoek Kapelweg/St. Franciscusweg.

Het vastgestelde plan ligt van 30 maart tot en met 10 mei 2016 ter inzage, tijdens de openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis. Tevens is het plan beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/webroo/?planidn=Nl.IMRO.0753.wphoekkapelweg-VG01. Een link naar deze site is tevens opgenomen op www.gemeentebest.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG, door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan bij het college kenbaar te maken;

Indien beroep is ingesteld kan, als onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist, tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort tot op het verzoek is beslist.

Best, 29 maart 2016

Burgemeester en wethouders van Best

 

Naar boven