Ontwerpbestemmingsplan Meidoornlaan 34-36 te Haulerwijk

Logo Ooststellingwerf

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders, 8 maart 2016

Grondslag: artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening

Onderwerp: voornemen om het bestemmingsplan Meidoornlaan 34-36 te Haulerwijk vast te stellen

Plangebied: Meidoornlaan 34-36 te Haulerwijk

Doel plan: het realiseren van twee vrijstaande woningen aan de Meidoornlaan 34-36 te Haulerwijk

Ter inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan Meidoornlaan 34-36 te Haulerwijk (planidentificatienummer: NL.IMRO.0085.BPMeidoornlaan-ON01) met de bijbehorende stukken vanaf 31 maart tot en met 11 mei 2016 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde.

 

Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (deze versie is authentiek en rechtsgeldig boven alle andere versies). Daarnaast kunt u het bestemmingsplan in pdf-bestand raadplegen via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

 

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar het college van Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Vermeld in uw brief het onderwerp: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Meidoornlaan 34-36 te Haulerwijk.

 

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer N. Bootsma van de afdeling Mens & Omgeving via (0516) 566 397 of via n.bootsma@ooststellingwerf.nl. Bij hem kunt u ook terecht voor meer informatie over het plan.

Naar boven