Ontwerpbestemmingsplan Sint Nicolaasdijk 2009, 1e herziening Nijverheidsstraat 18 en ontwerpbesluit vaststelling hogere waarde Wet geluidhinder

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend, dat met ingang van donderdag 24 maart  2016 het ontwerpbestemmingsplan Sint Nicolaasdijk 2009, 1e herziening Nijverheidsstraat 18 en het ontwerpbesluit tot vaststelling van een hogere waarde wegverkeer- en industrielawaai voor iedereen gedurende zes weken ter inzage liggen.

 

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een woning aan de Nijverheidsstraat 18 mogelijk. In ruil voor de bouw van de nieuwe woning wordt de woning aan de Constructieweg 43 gesloopt. Door het geluid afkomstig van het wegverkeer en het nabijgelegen industrieterrein wordt de wettelijke waarde voor geluid op de gevel van de nieuwe woning overschreden. Omdat geluid reducerende maatregelen aan de geluidsbronnen niet mogelijk zijn is het noodzakelijk om voor de woning een hogere waarde wegverkeerslawaai en industrielawaai vast te stellen.

 

U kunt het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde wegverkeerslawaai en industrielawaai inzien van maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). Buiten deze tijden alleen op afspraak. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0166.00991174-OW01.

 

Tijdens de genoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de Gemeenteraad, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Tegen het ontwerpbesluit tot vaststelling van een hogere waarde wegverkeerslawaai en industrielawaai kunnen belanghebbenden gedurende deze termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Indien u een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kunt u contact opnemen met het cluster RO van het team Beleidsontwikkeling en Advisering. Het is niet mogelijk een zienswijze via internet of e-mail in te dienen.

 

Naar boven