Vooraankondiging beheersverordeningen Houtenhoek en Heiakker

Logo Deurne

Op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening ( Bro ) kondigen burgemeester en wethouders van Deurne hierbij het voornemen aan om een beheersverordening voor te bereiden voor de volgende 2 gebieden:

  • Houtenhoek/ Schutsboom – de Romein; Het gebied van deze beheersverordening omvat de woonwijk Houtenhoek, de woonbuurt Heilige Geest en het gebied Schutsboom-de Romein.

  • Heiakker e.o. – Noordrand; Het gebied van deze beheersverordening ligt ten noorden en oosten van het centrumgebied Deurne. De provinciale weg N270 vormt de noordgrens en het buitengebied de oostgrens. Deze plangrens komt geheel overeen met de plangrens van het bestemmingsplan Heiakker e.o. / Noordrand.

     

In dit stadium van de planvorming wordt er nog geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om een advies uit te brengen.

Er worden ook geen stukken ter inzage gelegd met betrekking tot dit voornemen.

Bij het ter inzage leggen van de ontwerp-beheersverordeningen zal de mogelijkheid tot het indienen van een inspraakreactie worden geboden.

Hiervan zullen burgemeester en wethouders van Deurne binnenkort kennis geven in het Weekblad voor Deurne, de Staatscourant en op www.deurne.nl.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer H. Moors van het Team Leefomgeving via ons algemene telefoonnummer: 0493-387711.

Naar boven