Ontwerp-omgevingsvergunning project Het Gastenhuis

Logo Druten

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend, dat zij het voornemen hebben om een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten van een Gastenhuis aan de Ticheldreef in Druten-Oost. In dit Gastenhuis worden 20 woon-zorgeenheden met bijbehorende voorzieningen en een woning voor de beheerder/zorgverlener gerealiseerd.

De aanvraag, het ontwerp-besluit omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 17 maart 2016 gedurende zes weken ter inzage in de gemeentewinkel, Heuvel 1 in Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 tot 19.00 uur.

Bovengenoemde stukken kunnen ook op de website van de gemeente Druten worden geraadpleegd (www.druten.nl > plaatselijk nieuws > bekendmakingen > bekendmakingen 16 maart 2016) en op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0225.OVdruzorgdeeloost-1602). De bronbestanden zijn beschikbaar via www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/druten/ro-online/2008/NL.IMRO.0225.OVdruzorgdeeloost-1602.

Tijdens bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 1, 6650 AA Druten).

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de heer M. Flier van het team Strategie & Beleid via telefoonnummer 140487. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. De ter inzage gelegde stukken kunnen tijdens bovengenoemde termijn worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Druten, 16 maart 2016

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris, de burgemeester,

mr. drs. A.J.E.M. Buise-Jansen drs. L.J.E.M. van Riswijk

Naar boven